PICTO_AVELLANA

GAMMA COSMÈTICA D’AVELLANA

LES PROPIETATS DE L’OLI D’AVELLANA EL CONVERTEIXEN EN CICATRITZANT
I EN UN BLOQUEJADOR SOLAR NATURAL AMB UN FACTOR MOLT ALT DE PROTECCIÓ,
ESPECIALMENT INDICAT PER A PELLS SENSIBLES I DELICADES.

La gamma de cosmètica Nina Priorat d’avellana s’elabora de manera natural a partir d’oli d’avellana de la Denominació d’Origen Protegida (DOP) de Reus, cultivada de forma ecològica sota el control del consell català de la producció agrària ecològica (CCPAE).

El conreu de l’avellana a l’àrea de Tarragona compta una tradició de més de 700 anys. Ja a les ordenances de la Llotja de Barcelona de 1271 es va constituir una comissió especial per a la regulació del comerç d’aquest fruit sec. És amb l’arribada de la plaga de la fil·loxera a finals del segle XIX que el conreu de l’avellana es va anar imposant al del raïm. Reus és el principal centre comercialitzador amb una DOP pròpia i concentrant el 95% del cultiu de la Península.

L’àcid hexadecanoic i el retinol asseguren la seva ràpida absorció. Alhora, també compta amb un alt contingut en vitamina A i E, que endarrereixen el procés d’oxidació i el converteixen en un aliat perfecte per a les pells més fines, sensibles i delicades.

L’oli d’avellana és ric en àcids grassos insaturats (aproximadament el 90%) i posseeix fosfolípids. Aquestes dues característiques li confereixen propietats emol·lients per a la pell, que hidrata, suavitza i millora. Aquests compostos reparen la pell i actuen sobre la seva permeabilitat, tot millorant la seva funció com a barrera.

Share This
Totes les novetats de Nina Priorat al teu correu electrònic

Totes les novetats de Nina Priorat al teu correu electrònic

Deixa’ns el teu correu electrònic i t’informarem puntualment de totes les nostres novetats, ofertes i promocions!

Gràcies! T'has subscrit correctament!